HTML

Lemma-coach - képzés

A képzés maga egy korábban indult, hosszabb folyamat, most ennek a 2013. őszi etapjáról számolunk be ebben a blogban. A képzésen részt vevők nem kezdők, valamennyien a segítő, tanácsadó, tréner-szakmákban, pszichológiai, pedagógiai és kommunikációs területen járatos, elhivatott szakemberek. A Lemma-coaching témájával ismerkednek meg ezen a képzésen.

Friss topikok

Blogger a pácban- hogyan tovább?

2014.02.26. 06:28 HajniFulop

Egy blog írása látszólag egyszerű: regisztrálsz egy felületen, belépsz, és írsz, a végén mentés, publikálás. A technika tényleg nem ördöngösség. Sokkal inkább a mögötte lévő motiváció és mondanivaló a fontos a folyamatossághoz. Van, hogy a blogger pácba kerül. De - mivel coachok veszik körül és maga is tanult ezt -azt a témáról- megoldja, "kimászik" a pácból, és újra ír. Úr ír.. Mondta Karinthy:). Ilyen egyszerű.

DSCF8619.JPG

 A Facebook is beindult, több, mint ezer követő várta a most felkerült kedves bejegyzést is. A poszt egy történetet mesél el: Norvégiában vagyunk,egy hideg buszmegállóban. Egy kb. 9 éves kisfiú ül a padon, kabát nélkül, láthatóan fázik. A buszmegállóba érkezők különbözőképpen reagálnak erre. Te mit tennél? Mit tenne egy coach? Mit tesz egy coach, ha "átvitt értelemben" fázós gyerekkel találkozik? Erről is beszélgetünk:), a posztot itt találjátok, a videóval:)!

   Átmeneti vákuum után a Lemma- coaching blog most folytatódik, köszönjük követőink kitartását. MIről lesz szó a folytatásban? Néhány "képkocka" segítségével még felelevenítjük a februárban véget ért coach-képzés néhány óráját, elmesélünk egy-egy eszközt, találkozót, például a leggyakrabban vizsgára használt beszélgetést vezető lépéseket. Ha már vizsga, akkor egy exkluzív interjúval is készülünk, a most frissen vizsgázottakat kérdezzük élményeikről: hogy készültek, miből állt a vizsga, hogy élték meg, milyen eredménnyel végeztek és mihez kezdenek a végzettségükkel? 

  És bemutatkozik az új képzés, mikor indul, mi a tematikája? Mi benne a rendkívüli? Wiesner Edit, mester coach-ot, a képzés vezetőjét kérdezzük elsősorban, de bemutatkoznak a vendég-előadók is.

  A képzés nagyon népszerű, a bevezető workshop-on  nagyon sokan voltak. Meséljünk erről is? Részletek hamarosan, maradjatok velünk:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lemma-coachkepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr505833202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása